menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Gouda weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Gouda

Een kundige Mediator uit Gouda helpt u graag verder.

Hoe, wat en waarom mediation in Gouda

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen escaleren en er juridische stappen genomen moeten worden. Er zal namelijk bij een rechterlijke uitspraak altijd sprake zijn dat één van de partijen de zaak verliest, waardoor de daadwerkelijk oorzaak van een conflictsituatie niet is opgelost. Mediation kiest u voor u allebei.

De mediator leidt het gesprek en zal alleen vragen stellen, maar zal nooit adviseren. Natuurlijk geeft de mediator informatie die benodigd is. De goede wil van beide partijen die bij dit conflict betrokken is dus nodig om tot een passende oplossing te komen. Het punt is, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en zich in elkaars situatie inleven.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. In de overeenkomst staan zaken zoals het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de gesprekken en dat alle gesprekken op vrijwillige basis gebeuren.

Zodra alle conflicten boven water zijn en eventueel goed zijn doorgesproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Vervolgens kan er in de afrondende fase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misverstanden over wat er is afgesproken.

Men kan de hulp van een mediator uit Gouda onder andere inschakelen voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
572
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.684
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Gouda

Heeft u een zakelijke mediator uit Gouda nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Gouda of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Gouda.

mac
mac
img

Ik ben Reint van der Klei, regiomanager in Gouda. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Gouda.

Zoekt u al langer fijne bemiddelaars regio Gouda?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het slim een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan dient deze aan een aantal vast omschreven kwaliteitseisen te voldoen. U kunt zeker weten dat u in zee gaat met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze staat ingeschreven bij Professionals Gouda. De mediators die hier geregistreerd zijn staan, zijn tevens allemaal geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridisch “getouwtrek”. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel diverse mediation offertes opvragen, gewoon op onze website. U kunt dan eenvoudig diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. De goedkoopste? Of misschien een bij u in de buurt?

Middels professionele mediation uit Gouda kunnen beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Gouda te zeggen hebben!

img

Floris-Jan Colmans

Ik had best wel haast bij het vinden van een Mediator. Mijn beste vriendin adviseerde Professionals Gouda en ik ben haar enorm dankbaar. Door het eenvoudige formulier en de goede service was de geschikte partner zo gevonden. Bedankt Professionals Gouda!

img

Sophie Heimeriks

Door Professionals Gouda heb ik snel een aantal degelijke mediators doorgestuurd gekregen waar ik blij mee ben. Na het inzien van de verschillende offertes heb ik 2 bedrijven opgevolgd om op gesprek te komen. De pitches waren fijn en ik heb er vertrouwen in dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Gouda

Let's Talk

Bij Professionals Gouda staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier